Med Nordic Surrogacy i Colombia

Med Nordic Surrogacy i Colombia

Surrogat finns det många åsikter om och förmodligen lika många fördomar. Jag jobbar tillsammans med en av de förmedlingar som finns i Sverige, Nordic Surrogacy. Ett företag som varit verksam sedan 2016.

Under sommaren 2021 så följde jag med Nordic Surrogacy till Colombia, Bogotá. Under ett par dagar så träffade vi äggdonatorer, läkare, advokater och personal som jobbar på de kliniker som man samarbetar med.

Vi gjorde filmade intervjuer och tog bilder som ska användas i kommande artiklar och som material till de seminarier som hålls för blivande föräldrar. Förhoppningsvis ska de ge svar på många frågor som finns.

Colombia är ett land med många sidor och man får vara lite på sin vakt när man rör sig om i landet. Vi hann sen en bråkdel av Bogotá och gjorde en kort avstickare till kuststaden Cartagéna. Kolla in bilderna så får ni se ett färgstarkt land. Otroligt fina dagar och jag är glad att jag fick möjligheten att göra den här resan.

Är du intresserad av surrogat rekommenderar jag dig att ta kontakt med Nordic Surrogacy. Vill du veta mera om att åka till Colombia kan jag bidra med ett tips eller två. Hör av dig.

Lämna ett svar

Close Menu