Bilden är den bärande delen av marknadsmaterialet

Bilden är den bärande delen av marknadsmaterialet

Gratis bildbanksbilder är inte alltid det bästa. Läs Caroline Larssons tankar kring bilder och bildspråk.

När jag just hade startat mitt företag så använde jag bilder från bildbanker i allt mitt marknadsmaterialet och i mina kanaler. 

Helt gratis dessutom. Perfekt tyckte jag då. Ända fram tills att jag lade märke till att många av mina branschkollegor använde samma bilder. Inte lika perfekt längre. 

Det var då jag vände mig till Jonas. Tillsammans tog vi fram både ett övergripande bildspråk och kom överens om vilka bilder som behövdes för både marknadsmaterial och sociala medier. En synnerligen lyckad satsning. 

Det bästa med denna genomtänkt bildstrategi är att bilderna numera aldrig blir inte en eftertanke utan den bärande delen marknadsmaterialet. För det är ju sant som man säger, en bild säger mer än tusen ord. 

Caroline Larsson, Yrkeslivsagenten

Lämna ett svar

Close Menu